Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti Marmaris Yönetim Kurulu belirlendi

İyi Parti Marmaris İlçe Teşkilatının Divan ve Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler belli oldu.İyi Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na, Turizmci Ali Rıza Doğanyılmaz getirildi. Başkan Yardımcısı da yine Turizmci Ali Aygün oldu. Divan...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi Parti Marmaris Yönetim Kurulu belirlendi

İyi Parti Marmaris İlçe Teşkilatının Divan ve Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler belli oldu.

İyi Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na, Turizmci Ali Rıza Doğanyılmaz getirildi. Başkan Yardımcısı da yine Turizmci Ali Aygün oldu. Divan Kurulu Genel Sekreteri, emekli Füsun Cengiz olurken, Muhasip üyeliğe de ev hanımı Hatice Ay getirildi. Divan Kurulunda ayrıca, Makine Mühendisi Görkem İnal, Turizmci Arzu Urkay ve emekli Meral Aktuğ, üye olarak yer aldı. İyi Parti Marmaris İlçesi Başkanlığı Basın Koordinatörlüğü görevini de Gazeteci Yazar Cihangir Gener yürütecek.

İyi Parti Marmaris İlçesi Yönetim Kurulunda yer alan üyeler ise şöyle: Vildan Yıldırgan, Serkan Çelebi,Ali Gümüşcan, Semih Yüce,Erol Öğün,Gökhan Kök,Rengin Özçiçek,Mustafa Levent Erdem,Yunus Emre Akbaş,Ercan Özçelik,Ersan Bulut,Gülsüm Gelens, Aysunay Uzunkaya, Emel Koçhan,Mustafa Serhat Tümer,Neşe Hız,Zülal Çağlayan,Emre Mengi, Yusuf Koray Onat,Sonay Korkmaz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.