Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstemedikleri İzmir’i Fotoğrafladılar

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği "Nasıl Bir İzmir İstemiyoruz?" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. İzmir’in sorunlu bölgelerinde çekilen fotoğraflar hakkında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği "Nasıl Bir İzmir İstemiyoruz?" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. İzmir’in sorunlu bölgelerinde çekilen fotoğraflar hakkında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bu görüntüler herhangi bir Afrika ülkesinden değil. Uzayın keşfedilmemiş bir gezegeninden değil. Yanı başımızda yaşadığımız yerlerden. İzmir’i böyle görmek istemiyoruz" dedi.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla "Nasıl Bir İzmir İstemiyoruz?" konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. Dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti kadın kolları üyelerinin katılımı ile gezildi. Yarışmada dereceye girenlere ise ödülleri verildi.
İzmir’in sorunlu bölgelerinde çekilen fotoğrafları dikkatle inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "AK Parti olarak tüm yetkililere çağrıda bulunuyoruz; yardıma ihtiyacınız varsa yardıma hazırız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız öğretmeye de hazırız. Örnekleri görmek istiyorsanız AK Partili belediyelere tur da düzenleriz. Yeter ki İzmirimizi bu görüntülerden kurtaralım. Bu bizim İzmir halkımıza da borcumuz. Bu görüntüler herhangi bir Afrika ülkesinden değil. Uzayın keşfedilmemiş bir gezegeninden değil. Yanı başımızda yaşadığımız yerlerden. İzmir’i böyle görmek istemiyoruz" diye konuştu.
"BU KADAR BOL MALZEME BULMAK ÜZÜNTÜ VERİCİ"
İzmir’in de insanlarının da çok güzel olduğunu belirten Hotar, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir’in her şeyi var ama ’Nasıl Bir İzmir İstemiyoruz?’ diye yarışma yaptık, bu kadar bol malzemeyi bulmuş olmak sevindirici değil aksine üzüntü verici. ’Nasıl Bir İzmir İstiyoruz?’ diye yarışma yapsaydık acaba bu kadar bol malzeme bulabilir miydik? İnanın içim sızladı. İzmir bu görüntüleri hak etmiyor. Bunların hiçbiri çözülemeyecek konular ve görüntüler değil."
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan da "Halkımızın dikkatini çekmek istediğimiz konuları hanımefendiler birer karede özetlemiş. Özellikle anne duyarlılığı, kadın duyarlılığı ile bu resimlerin hepsi 1. olacak nitelikte. Hanımefendilerin bu kente karşı ne kadar duyarlı olduklarını hep beraber gördük" dedi.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, "İzmir’de çok büyük çevre sorunları yaşanıyor. Bu sergi ile sorunlara ışık tutup çözüm arıyoruz. Söylenecek çok söz var ancak söylenecekleri fotoğraflara bırakıyoruz" derken, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan ise çevre sorunlarının çözümünde takipçi olacaklarını belirtti.
Yarışmada, 2 bin TL para ödülü kazanan Esma Aslan 1., bin TL para ödülü kazanan Ayşegül Erdoğan 2., 500 TL para ödülü kazanan Zuhal Kılıç 3. oldu. Nejla Çeşna ise mansiyon ödülünün sahibi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.