Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz İstanbul’a geldi

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 23’üncü Dünya Enerji Kongresine katılmak üzere İstanbul’a geldi. 6 yıl aradan sonra ilk defa İsrail’den bakanlar düzeyinde bir yetkili Türkiye’ye gelirken, Bakan Steinitz ile Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 23’üncü Dünya Enerji Kongresine katılmak üzere İstanbul’a geldi. 6 yıl aradan sonra ilk defa İsrail’den bakanlar düzeyinde bir yetkili Türkiye’ye gelirken, Bakan Steinitz ile Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın ikili görüşme yapması bekleniyor.
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 2010 yılında yaşanan Mavi Marmara olayının ardından İsrail ve Türkiye arasında bakan düzeyinde gerçekleşecek ilk ziyaret için İstanbul’a geldi. 6 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye’ye Gelen İsrailli Bakan Steinitz’i konsolosluk yetkileri karşıladı. Havalimanının VİB salonunda bir süre dinlenen Steinitz daha sonra konferansın yapıldığı yere gitmek üzere havalimanından ayrıldı.
Bakan Steinitz, 23’üncü Dünya Enerji Kongresinde "Doğu Akdeniz’de Yeni Bir Manzara" başlıklı konuşma yapacak. Bakan Steinitz’in kongrede yapacağı konuşmanın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile ikili görüşme gerçekleşeceği açıklandı. Görüşme kapsamında iki ülke arasında enerji işbirliği konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Steinitz’in bindiği aracın plakasız ve flamasız olduğu dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.