Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Gold, Tel Aviv’e Gitti

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Türkiye’ye gelen İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold, yaptığı görüşmelerin ardından Tel Aviv’e gitti.Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Türkiye’ye gelen İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold, yaptığı görüşmelerin ardından Tel Aviv’e gitti.
Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle  ABD’ye yaptığı seyahati yarıda keserek Türkiye’ye gelen İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold, görüşmelerinin ardından Türkiye’den ayrıldı. Konsolosluk yetkililerinden alınan bilgiye göre Dore Gold’un ziyareti kapsamında Dışişleri Müsteşarı Feridun Siniroğlu ile görüştüğü öğrenildi.
Görüşmenin gündeminde ise terörizm ve iki ülkenin terörle mücadele konusunda neler yapabileceği olduğu bildirildi. Dore Gold’un ayrıca olay yerinde incelemelerde bulunduğu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile de görüştüğü belirtildi. İstanbul Atatürk Havalimanı VIP binası bekleme salonunda bir süre telefon görüşmesi yapan Gold, TK788 sefer sayılı Türk Hava Yolları uçağı ile Tel Aviv’e gitti. Dore Gold’u VIP binasında İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen ve konsolosluk yetkilileri uğurladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.