Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Gold: “Türkiye’ye Minnettarız”

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırı sonrası Türkiye’ye ziyarette bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Dore Gold, yaralıların tedavisi ve cenazelerin gönderilmesi konusunda, “Türk devletine ve Türk halkına...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırı sonrası Türkiye’ye ziyarette bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Dore Gold, yaralıların tedavisi ve cenazelerin gönderilmesi konusunda, “Türk devletine ve Türk halkına teşekkür ediyorum ve onlara minnettarız” dedi.
İsrail Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Dore Gold, İstanbul ziyareti sırasında terör saldırısı ve sonrasında yaşananlar hakkında açıklama yaptı. Gold, “İsrailli vatandaşlar terör olayında hayatlarını kaybettiler, bazı vatandaşlarımız da yaralandı. İsrailli yetkililer buraya gelip Türk devletine yardım etmek istediler. Türk devletine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum ve onlara minnettarız. Yaralı vatandaşlarımız Türk devletine teşekkür etmek istediler ama İbranice’den Türkçe’ye çevirmek zordu ve bunu dile getiremediler” dedi.
"TÜRK DEVLETİYLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"
Bombalı saldırının olduğu İstiklal Caddesi’nde yaptığı incelemeler hakkında da açıklamalar yapan Gold, saldırının gerçekleştiği yerde olmanın kendisi için önemli olduğuna vurgu yaptı. Gold, “Olayın nasıl gerçekleştiğini görmek ve bu gibi terör olaylarını nasıl önleyebilir, bunu daha yakından görmek için orada olmak benim için çok önemliydi. İsrail olarak Türk devleti ile birlikte çalışarak bu terör olaylarını durdurmak istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.