Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanya Büyükelçiliği’nden Terör Saldırısına Kınama

İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, İspanya’nın dün Ankara’da düzenlenen ve çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.
İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, İspanya’nın dün Ankara’da düzenlenen ve çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan bombalı terör saldırısını şiddetle kınadığı belirtildi. Açıklamada, “İspanya hükümeti, olayda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının acılarını paylaşır ve yaralılara acil şifalar diler. İspanya hükümeti, terör ile mücadelelerinde Türk yetkililerine olan dayanışma ve desteğini iletir. İspanya, saldırının faillerinin en kısa süre içerisinde adalet önünde hesap vereceklerine olan inancını ifade eder” ifadeleri kullanıldı.
İlgili Türk makamları ile iletişim halinde olunduğu ifade edilen açıklamada, şu an için bu terörist eylemde hayatını kaybetmiş bir İspanyol vatandaşı bulunduğuna dair herhangi bir bilgiye ulaşılmadığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.