Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İslam Ülkeleri Akademisyen Ve Yazarlar Birliği, Terör Saldırılarını Kınadı

İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Yusuf Balcı, "Ülkemizin birlik, dirlik ve kardeşlik hukukuna kasteden ve hain ellerce gerçekleştirilen terör saldırılarını kınıyoruz" dedi.İslam Ülkeleri Akademisyen ve...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Yusuf Balcı, "Ülkemizin birlik, dirlik ve kardeşlik hukukuna kasteden ve hain ellerce gerçekleştirilen terör saldırılarını kınıyoruz" dedi.
İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (AY-BİR) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Balcı, yaptığı yazılı açıklamayla, terör saldırılarını kınadı. Türkiye’nin birlik, dirlik ve kardeşlik hukukuna kasteden hain terörün, Ankara- Kızılay’da çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirten Balcı, "Bu son kalleş saldırıda yine çok sayıda vatan evladımızı kaybetmenin Milletçe hüznü içindeyiz. Bölücü terör örgütü ve arkasındaki dış güçlerin sorumlu olduğu terör olayları sadece masum insanların canına kast etmemekte, aynı zamanda İslam Dünyasının umudu ve sığınma limanı olan Türkiye’yi de kaosa sürükleme planlarına hizmet etmektedir. Bilinmesini isteriz ki; hain plan ve saldırılar Türkiye’nin önünü kesemeyecek, milli birlik ve bütünlüğümüzü daha da güçlendirecektir.
Balcı, açıklamasında şunları kaydetti: "İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (AY-BİR) olarak; Ülkemizin huzuruna ve geleceğine karşı yapılan hain saldırıları bir kez daha nefretle kınıyoruz. Diğer yandan, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesini, yurt içinde ve uluslararası alanda gerekli tedbirlerin bir an evvel alınmasını bekliyoruz.
Yaşanan bu hain saldırı sonucunda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.