Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Trump’ı kınadı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran nükleer anlaşmasına ilişkin yorumlarından dolayı ABD Başkanı Donald Trump’ı kınadı.BM 72’inci Genel Kurulu toplantısında konuşma yapan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran’la nükleer anlaşma...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İran Cumhurbaşkanı Ruhani Trump’ı kınadı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran nükleer anlaşmasına ilişkin yorumlarından dolayı ABD Başkanı Donald Trump’ı kınadı.

BM 72’inci Genel Kurulu toplantısında konuşma yapan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran’la nükleer anlaşma konusunda ABD Başkanı Trump’ı yorumlarından dolayı kınadı. Ruhani, yeni ABD yönetiminin inandırıcılığını kaybettiğini ve uluslararası güveni baltaladığını ifade etti.

Öte yandan, Trump ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından İran nükleer anlaşmasına ilişkin ’kararını verdiğini’ söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump dün BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, İran anlaşmasının ABD’nin imza attığı tarihteki en kötü ve tek taraflı anlaşma olduğunu ve bu anlaşmanın ABD’liler için utanç kaynağı olduğunu belirtmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.