Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçişleri Bakanı Soylu güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Hareket Taburu’nu (JÖH) ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile bayramlaştı.Bayram namazından sonra Muş İl Jandarma Alay Komutanlığı’na geçen İçişleri...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanı Soylu güvenlik güçlerinin bayramını kutladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Hareket Taburu’nu (JÖH) ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile bayramlaştı.
Bayram namazından sonra Muş İl Jandarma Alay Komutanlığı’na geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Alay Komutanı İsmail Şahin ve Jandarma Özel Hareket Taburu (JÖH) tarafından karşılandı. İlk olarak JÖH Taburu’nu selamlayan Bakan Soylu, “Ayrı bir kahramanlık hikâyesinin ve ayrı bir muzafferin hikayesi mensubu kahraman JÖH Taburu bayramınız mübarek olsun” dedi.
Mehmetçiği selamlayan Bakan Soylu, Muş Valisi Seddar Yavuz, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki diğer protokol üyeleri ile kurban kesimine geçti. Burada Bakan Soylu’dan vekalet alan Mehmetçikler, dualar okuyarak kurban kesti. Daha sonra Bakan Soylu ve beraberindekiler, Mehmetçiklerle birlikte kahvaltı yaptı. Bakan Soylu, sırasıyla 49’uncu Piyade Komando Tugay Komutanlığı, Polis Özel Hareket (PÖH) ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle bayramlaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.