Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçişleri Bakanı Ala: “Terör Belasına Artık Bütün Türkiye’de ’Yeter Artık’ Demenin Zamanı Gelmiştir”

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bu bölgedeki bütün kardeşlerime sesleniyorum. Bu terör belasına artık bütün Türkiye’de yeter artık demenin zamanı gelmiştir. Bütün kardeşlerim ve kendi çocuklarımın geleceği için artık ’edi bese’,...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bu bölgedeki bütün kardeşlerime sesleniyorum. Bu terör belasına artık bütün Türkiye’de yeter artık demenin zamanı gelmiştir. Bütün kardeşlerim ve kendi çocuklarımın geleceği için artık ’edi bese’, ’yeter artık’ desinler" dedi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Batman’daki ziyaretleri kapsamında Valilik tarafından şehit ve gazi yakınlarına yönelik verilen iftar programında konuştu.
Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında konuşan Bakan Ala, bölgede yaşanan terör olaylarına değinerek, Türkiye olarak terör olaylarına dur denilmesi gerektiğini dile getirdi.
Batman ve bölgedeki ailelere seslenen Efkan Ala, "Buradan ailelere sesleniyorum. Şu anda evinde iftarını açmış bizi dinleyen bütün Batmanlı vatandaşlarıma sesleniyorum. Bu bölgedeki bütün kardeşlerime sesleniyorum. Bu terör belasına artık bütün Türkiye’de yeter artık demenin zamanı gelmiştir. Bütün kardeşlerim ve kendi çocuklarımın geleceği için artık ’Edi bese’ (artık yeter) desinler. Türkiye koşmak istiyor. Ayağındaki bu terör prangasını da çıkararak. Biz bize düşeni yapacağız ve yapıyoruz. Bu konuda hiç endişeniz olmasın" diye konuştu.
"KARDEŞLERİMİZİ MARKSİST ve DİN DÜŞMANI BİR ÖRGÜTÜN İNİSİYATİFİNE ASLA TERK ETMEYİZ"
Daima bölgedeki halkın yanında olduklarını vurgulayan Efkan Ala, şunları kaydetti: "Biz bizim kardeşlerimizi Marksist ve din düşmanı bir örgütün inisiyatifine asla terk etmeyiz. Anca beraber kanca beraber. Asla terk etmeyeceğiz. Ama bu millete, bu insanlara Türkiye’ye zarar vermek neden? 2002’den beri tek vücut halinde Batman, Edirne, Artvin, Antalya hep birlikte her yerden Türkiye’yi nereden aldık nereye getirdik. Ama bu kadar hainlik neden? Biz demokrasi gelişsin istiyoruz. Buradaki çocuklar iş bulsun, mühendis olsun istiyoruz. Sayamayacağım kadar ne kadar önemli meslek varsa o mesleklere sahip olsunlar. Neden bu çocukların önüne engel çıkarıyorlar. Bunun savunması herkes tarafından sorulması lazım. Biz bize düşeni terörle teröristle mücadeleyi layıkıyla yerine getireceğiz ve getiriyoruz."
Bakan Ala, Batman’daki programının ardından kentten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.