Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Çelik'ten 'itiraz' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, seçim sonuçlarına itiraz etme hakkının tabii bir hak olduğunu ancak bunun usulüne uygun yapılması gerektiğini ifade etti. Çelik, ''Halkın vermediği bir belediye başkanlığını siz YSK'nın önüne kalabalıkları taşıyarak alamazsınız. Demokrasi bilek zoruyla olmaz'' dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, NTV canlı yayınında Funda Görey'in gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2014 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2014 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüseyin Çelik'ten 'itiraz' açıklaması

 

Seçim sonuçlarının tartışıldığı bölgelerden başlayalım. Özellikle Ankara ile ilgili tartışma sürüyor. CHP sonuçları karşılaştırmayı sürdürüyor. YSK Başkanı da ''Yanlışlıklar varsa düzeltilir kimse tedirgin olmasın'' dedi. Ankara ile ilgili size ulaşan bilgiler neler?

 

İtiraz etmek gibi tabii hakları var. Ama bu usulüne göre yapılır. Halkın vermediği bir belediye başkanlığını siz YSK'nın önüne kalabalıkları taşıyarak alamazsınız. Demokrasi bilek zoruyla olmaz. Ceylanpınar'ı biz aldık şehri yakıp yıkmaya başladılar. CHP'nin Ankara'da yaptığını BDP Viranşehir'de yapıyor.

 

Ortalığı terörize etmeye gerek yok. Psikolojik bir harekat yürütülüyor. Yenilen insanın seçimi kaybeden insanın her zaman mazereti vardır. Başını hurriyet.com.tr'nin çektiği bir algı yönetimi yapılmaya çalışılıyor.

 

CHP mağdur mazlum pozisyonlarına geçiyor. CHP'nin adayı İstanbul'da yeniden sayım yapalım diyor. 600-700 bin farktan söz ediyoruz. İnsanları sokağa dökerek hiçkimse bir sonuç alamaz. CHP adına da bu eksi bir puandır. Hazmetmeyi bilin 64 senedir zaten yeniliyorsunuz.

 

BAŞBAKAN KÖŞK ADAYI OLUR MU?

Başbakan isterse cumhurbaşkanı adayı olabilir. Önümüzdeki günlerde bu konu konuşulacaktır.

 

TWITTER-YOUTUBE'A ERİŞİM ENGELİ

Burada haysiyet cellatlığı yaparsanız RTÜK size gerekli cezayı verir. İnsanların özel hayatlarını deşifre eden onları teşhir eden iftiralar atan bir yapı dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez. Haysiyet cellatlığı yapılırsa gereken ceza verilir. Biz Twitter'ı YouTube'u tamamen kapatma taraftarı olamayız.

 

Twitter, Facebook Youtube bunlar uluslararası kuruluşlardır ama bizim ülkemizde faaliyet gösterdikleri zaman bizim iç hukukumuza saygı göstermek zorundadırlar. Fransa'ya İngiltere'ye hangi muameleyi yapıyorlarsa bize de aynısını yapmak zorundadırlar. Ama bugüne kadar alınan belki yüzlerce mahkeme kararını görmezden gelmişlerdir. Bunu yapmaya devam ederlerse Twitter da YouTube da açılmaz. Burada bir temsilcilik oluştururlar TİB'in seri biçimde onlarla muhattaplık ilişkisi kurarlarsa derhal açılır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.