Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Aslan, CHP’ye üyelik başvurusunu Kılıçdaroğlu’na yaptı

İzmir Büyükşehir belediye başkan aday adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP üyelik başvurusunu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptı. Aslan’a parti rozeti, ilk grup toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüseyin Aslan, CHP’ye üyelik başvurusunu Kılıçdaroğlu’na yaptı
İzmir Büyükşehir belediye başkan aday adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP üyelik başvurusunu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptı. Aslan’a parti rozeti, ilk grup toplantısında yine Kılıçdaroğlu tarafından takılacak.

Kılıçdaroğlu, Aslan ile görüşmesinde “Sayın Aslan projeci kimliği, halka yakınlığı, üstün yönetim becerisi, bilgi, birikim ve donanımı, ayrıca sosyal belediyeciliğe verdiği önem gibi özellikleriyle partimize büyük güç sağlayacaktır.” dedi. Aslan ise son açıkladığı "Hava Treni" ve "Denizde, Karada Giden Otobüs" gibi projeleri de içeren yeni nesil ulaşım sistemleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler sundu. İzmir için hazırlanan 200 projeye dair dosyayı da teslim etti.

Hüseyin Aslan ayrıca CHP Genel Başkan yardımcıları Gökhan Günaydın, Gürsel Tekin, Adnan Keskin, Nihat Matkap, Faruk Loğoğlu, Faik Öztrak, Erdoğan Toprak ve Sezgin Tanrıkulu'yla da görüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.