Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Hocalı Katliamı'nı fotoğraflarla anlattı"

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Genel Kurul'da 'Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü sebebiyle yaşanılanları fotoğraflarla anlattı. Türkiye'de kadına yönelik şiddetin yanısıra çocuklara yönelik cinsel istismarın da devam ettiğini...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Hocalı Katliamı'nı fotoğraflarla anlattı"
MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Genel Kurul'da 'Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü sebebiyle yaşanılanları fotoğraflarla anlattı. Türkiye'de kadına yönelik şiddetin yanısıra çocuklara yönelik cinsel istismarın da devam ettiğini dile getiren Oğan, "Çocuklar masumdur. Nerede olursa olsun, siyaset üstü bakılması gereken bir konudur." diye konuştu.

Katliama ilişkin çeşitli fotoğraflar gösteren Oğan, çocukların ölürken bile gözünü kapatmak zorunda kaldıklarını ifade etti. "Çocukların cesetleri çöplere atılmış. Bu çocuklar bizim. Hocalı'da işkence ederken; bir takım kötü niyetlilerin istismarına uğrayabiliyor." diyen Oğan, "Bu bizim ortak acımızdır. İki devlet tek milletin ortak acısıdır Hocalı katliamı. 23 senedir bu acı kanamaya devam ediyor. Bu acı daha uluslararası mahkemelere çıkmış değildir. 26 Şubat gününü Türk dünyasında yaşanan soykırım, işkencelerin kurbanlarının anma günü olarak yüce Meclisin buna karar vermesini isteriz." şeklinde konuştu.

AK Parti'lilerin fotoğraflara yönelik "resim sergisi mi açıyorsun?" diye sataşmaları üzerine Oğan, "Resim sergisi... Domuzların beslendiği yerin resim sergisi. Laf atmadan önce bu elhamdulillah diyen her Müslümanın yüreğini kanatır. Bu fotoğrafları Ermeniler çekti servis ettiler." ifadelerini kullandı.

Yapılanlara AK Parti iktidarının dur demesini isteyen Oğan, "Domuzla girilmiş camilere, ayakkabılarla değil." dedi. Türklerin soykırıma uğrayan bir millet olduğunu dile getiren Oğan, bu soykırımı uluslararasında da anlatacaklarını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.