Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcık AK Parti’de yeni başkanı Ali Var

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı’nın 6.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Ali Var seçildi.Belediye Düğün Salonu’ndaki Genel Kurul yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Kongrede tekrar aday olmayan Salim Turası, görev süresi boyunca...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hisarcık AK Parti’de yeni başkanı Ali Var

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı’nın 6.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Ali Var seçildi.

Belediye Düğün Salonu’ndaki Genel Kurul yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede tekrar aday olmayan Salim Turası, görev süresi boyunca halka hizmet etmeye gayreti içeresinde olduğunu ifade etti.

Turası, "6 Ocak 2014 tarihinden itibaren bana tevdi edilen bu kutsal vazifeyi Rabbimin ve milletimizin bir emaneti olarak gördüm. Bütün kademelerimizle birlikte bu bilinçle çalıştık. Buradan değerli teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden 3 ay sonra Belediye Başkanlığını aldık. Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte zaman kaybetmiş olan ilçemize hizmetler kazandırabilmek amacıyla proje ve programlar yaptık. Şu anda ilçemizin içi şantiye alanı gibi, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve drenaj çalışmaları devam ediyor. Bugün itibarıyla bu kutsal görevi devralacak Ali Var kardeşime başarılar dilerim” diye konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ”6. Olağan kongremizin neticesi itibarıyla birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini öncelikle Hisarcığımıza, sonra ilimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Aşkı millet, sevdası Kütahya, Hisarcık olan adamın siyasete vedası olmaz. Hep birlikte çalışacağız. Ali Var kardeşimizin koluna Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, onun koluna da eski Başkanımız Salim Turası girecek, İl Başkanı hemen yanlarında bende birlikte 2019 yılı hedeflerine Cumhurbaşkanımızın talimat buyurduğu gibi kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Remzi Remzi Günay’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda seçime tek liste ile giren Ali Var başkan seçildi. İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine ise; Osman Özdoğan, Ahmet Öztürk, Hasan Özaydın, İlyas Ay, Döndü Gündüz, Mevlüt Erdoğdu, Mehmet Arı, Feridun Akarsu, Veli Işık, Naim Şahin, Sıtkı Coşkun, Kemal Gülmez, Osman Çerkeş ve Musa Akar seçildiler.

AK Parti Hisarcık İlçe Kongresine AK Parti Kütahya milletvekilleri İsak Gazel, Mustafa Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve partili üyeler ile kalabalık bir topluluk katıldı.(MA-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.