Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkesin merak ettiği o isim

Demokrasi ve Şehitler Mitingi'inde liderler tek tek platforma çıkıp alandaki milyonları selamladı. Mitinge katılanları liderlerin dışında selamlayan bir kişiyi herkes merak etmişti. O ismin KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Herkesin merak ettiği o isim
Türkiye'nin en geniş katılımlı mitingi" olarak tarihe geçen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi", her siyasi görüşten insanı, vatan uğrunda "tek yürek" yaptı. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen miting, renkli görüntülere sahne oldu.Vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren ellerinde Türk bayrakları, üzerilerinde Türk bayrağı bulunan tişört ile şapkalarla, kara ve deniz yoluyla mitingin yapılacağı alana akın etti.

Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı Bakanlar Kurulu üyeleri, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Aslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Tansu Çiller ve Yıldırım Akbulut, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kuvvet komutanları, azınlık cemaatlerinin dini liderleri ile milyonlarca kişi katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge helikopterle geldi. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile platforma çıkarak, mitinge gelen vatandaşları selamladı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de platforma çıkarak, vatandaşlarla selamladı.

O İSİM KKTC BAŞBAKANI ÇIKTI

Miting alanına gelen milyonlarca kişiyi selamlayan bir kişi daha vardı. O simin kim olduğunu ilk anda kimse anlamıdı. Daha sonra o ismin KKTC Başbakanı KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün olduğu ortaya çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.