Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hep birlikte gittiler

Gaziantep’te, 54 kişinin canlı bomba saldırısında yaşamını yitirmesinin ardından taziye ziyareti için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin karşıladı. Şahin, twitter'dan "’Gaziantep’e başsağlığı ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nu milletvekillerimizle karşıladık" diye yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hep birlikte gittiler
CHP lideri Kılıçdaroğlu, saldırıda yaşamını yitirenleri ziyaret. Ziyarette CHP heyetine, AK Partililer de eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, taziye ziyareti için uçakla Adana’ya oradan da karayoluyla Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberindeki heyeti kent girişinde karşıladı. Fatma Şahin ile STK temsilcileri kente gelen Kılıçdaroğlu ile birlikte öğle yemeği yedi.

Fatma Şahin, Kılıçdaroğlu ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından; ’Gaziantep’e başsağlığı ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nu milletvekillerimizle karşıladık’ notuyla paylaştı.

İLK DURAK PERVARİLER DERNEĞİ OLDU

Kılıçdaroğlu'nun kentteki ilk durağı Siirt Pervariler Derneği oldu. Burada saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan ailelerin yakınları ve dernek yöneticileri ile buluşan Kılıçdaroğlu, tüm bölgeye geçmiş olsun temennisinde bulundu. Kılıçdaroğlu, bunun ardından 54 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısının meydana geldiği Beybahçe Mahallesi 91009 Nolu Sokak'ta inceleme yaptı. Patlamada ölen ve yaralananların yakınları ile görüşen Kılıçdaroğlu, ailelere baş sağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU AİLELERİNE TAZİYELERİNİ İLETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Terör mağdurlarının ailelerine taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, taziye evinde bir süre AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ile sohbet etti.


Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, aynı mahalledeki Şahinbey Belediyesi Beybahçe Sosyal Tesisi'nde taziyeleri kabul eden ailelerle görüştükten sonra terör saldırısının yapıldığı yere geçti. Kılıçdaroğlu, patlamanın meydana geldiği sokakta incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Bugün Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, patlamanın yaşandığı sokaktaki incelemenin ardından Şırnaklılar Derneği'ni ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, CHP Gaziantep Milletvekilleri Akif Ekici, Mehmet Gökdağ, CHP İl Başkanı Hayri Sucu karşıladı.

ŞEHİDİN AİLESİNİ DE ZİYARET EDECEK

Siirt Pervarililer Derneği ve patlamanın meydana geldiği sokaktaki incelemenin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Şırnaklılar Derneği'ni ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, tüm bölge insanına baş sağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, Bitlis'te zırhlı araca yönelik yapılan bombalı saldırıda şehit olan 5 askerden Adem Özer'in Gaziantep'teki ailesini de ziyaret edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.