Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’den gözaltılara ilişkin açıklama

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, son dönemde partilerine yönelik yapılan operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, “Siyasetin önünü kapatmak daha fazla radikalleşmeye yol açar. Hiç kimse çaresiz...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, son dönemde partilerine yönelik yapılan operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, “Siyasetin önünü kapatmak daha fazla radikalleşmeye yol açar. Hiç kimse çaresiz değildir. Bu operasyonların sona erdirilmesi gerekiyor. Halklar arasında bir kırılma yaşanmasını istemiyoruz. Demokratik siyasette ısrar ediyoruz" dedi.
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk ile HDP’li bazı milletvekilleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ile HDP ve DBP’li yöneticiler, HDP Diyarbakır il binasında basın açıklaması düzenledi. Tuğluk, “60 kişilik listeden 59 kişi gözaltına alındı. Biz bir yere kaçmayacağız, burada olacağız, siyasetimizi yürütmeye devam edeceğiz. Rüzgar ekerseniz fırtına biçersiniz. Siyasetin önünü kapatmak daha fazla radikalleşmeye yol açar. Hiç kimse çaresiz değildir. Bu operasyonların sona erdirilmesi gerekiyor. Halklar arasında bir kırılma yaşanmasını istemiyoruz. Demokratik siyasette ısrar ediyoruz. Aslında demokratik siyasetin varlığının bir şans olarak görülmesi gerekiyor. Biz daha fazla ölümler olmasın istiyoruz, bunun çabası içindeyiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.