Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Hakkari İlçe Örgütü Kongreye Gitti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkâri Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede HDP ilçe eş başkanlığına Asım Özcan ve Emine Armut seçildi.Feqîyê Teyran Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen HDP’nin...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkâri Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede HDP ilçe eş başkanlığına Asım Özcan ve Emine Armut seçildi.
Feqîyê Teyran Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen HDP’nin 1. Olağan Kongresine HDP Hakkâri Milletvekili Selma Irmak, Belediye Eşbaşkanı Fatma Yıldız ile partililer katıldı. Divan başkanlığına Hüseyin Armut, Safiye Tansu’nun getirildiği kongreye tek liste halinde girildi. HDP Hakkâri Milletvekili Selma Irmak, HDP milletvekillerinin dokunulmazlığı ve DİHA muhabirlerinin tutuklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Irmak, "AKP hükümeti, HDP milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırarak demokratik siyasetin önünü kesmek istiyor" dedi.
DİHA muhabirlerinin tutuklanmasına tepki gösteren Irmak, "DİHA muhabirleri gerçekleri kamuoyuyla paylaştıkları için tutuklanıyor" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kongrede HDP ilçe Eşbaşkanlığına Asım Özcan ve Emine Armut getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.