Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ Batman’da

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Bakın bu ülkenin Cumhurbaşkanı dün söylediğine inanarak, belki de söylediğine inanmaya çalışarak diyor ki, ’dokunulmazlıklarını kaldırdık, kaçmaya başladılar’. Bu halk kimin kaçtığını,...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Bakın bu ülkenin Cumhurbaşkanı dün söylediğine inanarak, belki de söylediğine inanmaya çalışarak diyor ki, ’dokunulmazlıklarını kaldırdık, kaçmaya başladılar’. Bu halk kimin kaçtığını, kaçmaya mahir olduğunu çok iyi biliyor” dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Batman İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda partililere hitap etti. Yüksekdağ, baskılara boyun eğmediklerini söyledi. Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına da değinen Yüksekdağ, "Bakın 2 gün önce sizlerin vekaletini sizden alarak, halkın seçilmiş milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırdılar. Bizleri hapse atmakla tehdit ediyorlar. Ama değerli Batmanlılar bir kere daha sözümüz olsun. İçeride ya da dışarıda nerede olursa olsun bu büyük dava, bu soylu direniş kazanacak, kazanacak, kazanacak. Bakın bu ülkenin Cumhurbaşkanı dün söylediğine inanarak, belki de söylediğine inanmaya çalışarak diyor ki ’dokunulmazlıkları kaldırdık, kaçmaya başladılar’. Bu halk kimin kaçtığını, kaçmaya mahir olduğunu çok iyi biliyor" dedi.
"Çok beklersin çok" diyen Yüksekdağ, "Bu halktan ve bizden daha kurtulamayacaksınız. Nereye gitseniz, ne yapsanız peşinizdeyiz, karşınızdayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.