Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, AGİT PA Başkanı Muttonen ile görüştü

ANKARA (İHA) – HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Parlamenterler Asamblesi Başkanı Christine Muttonen ile görüştü.HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, TBMM’deki HDP Grup Yönetim Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKARA (İHA) – HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Parlamenterler Asamblesi Başkanı Christine Muttonen ile görüştü.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, TBMM’deki HDP Grup Yönetim Salonu’nda AGİT Parlamenterler Asamblesi Başkanı Christine Muttonen ile görüştü. Yüksekdağ, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini ve Türkiye dostlarını yanlarında görmenin kendilerini ve Türkiye halklarını memnun ettiğini belirterek, "Yaşanan darbe girişiminin ardından özellikle Türkiye demokrasisinin geliştirilmesi bakımından Türkiye’nin dostlarıyla geliştireceğimiz işbirliğini, sizlerle geliştireceğimiz işbirliğini oldukça önemli ve değerli görüyoruz. Her tür darbeye karşı, özellikle 15 Temmuz darbe girişimine karşı bu dostluğun ve dayanışmanın oldukça yararlı ve verimli bir sonuç üreteceğine inanıyoruz" dedi.
Muttonen ise, saldırının demokrasiye karşı yapıldığını belirterek, saldırıyı en ciddi biçimde kınadıklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.