Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Ağrı’da

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ağrı’da düzenlenen mitinge katıldı.Ağrı’da Eski Van Caddesi’nde düzenlenen mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “HDP ve HDP’yi oluşturan bütün bileşenler olarak, demokratik...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ağrı’da düzenlenen mitinge katıldı.
Ağrı’da Eski Van Caddesi’nde düzenlenen mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “HDP ve HDP’yi oluşturan bütün bileşenler olarak, demokratik siyasi yaşamın ve demokratik Türkiye’nin yolunu çoktan seçmiştir. Bizim gelişmemizi, halklarımızın demokratik iradesinin büyümesini hazmedemeyenler ve buna tahammül edemeyenler hakkımızda fezlekeler yazmışlar. Saraydaki, hakkımızda ferman yazmış, ferman çıkarmış. O fezlekeleri ferman diye saraydan bizim karşımıza çıkarıyorlar ama şunu da iyi bilsinler, nasıl dünden bugüne direnenler ferman padişahın, alanlar, kavga bizim dediyse bugün de bizler aynısını söylüyoruz. Ferman, fezleke sarayın, alanlar, meydanlar ve özgür geleceğimiz bizimdir.
Meclis’te dokunulmazlıklara ilişkin anayasa değişikliğinin, iktidar ve kendileri dışındaki muhalefet partilerince geçirilmiştir. Onların gerçekte bir iktidar ve muhalefet çelişkisi yok. Onların hepsi iktidar ve zulüm kafasına sahip. O nedenle iktidar partisi ile saray yönetimi ile Meclis’teki muhalefet arasında hiçbir fark yok. Bakın tespih boncukları gibi aynı sıraya dizildiler. Darbe yasasını, Meclis’ten geçirdiler. Meclis’e darbe yaptılar. Bizler her zaman olduğu gibi yine burada olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.