Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP: Derin müzakerelere geçme konusunda herhangi bir engel kalmadı

HDP, çözüm süreci kapsamında İmralı, Kandil, Hükümet ekseninde yürütülen görüşme trafiğinin bütün yoğunluğu ile devam ettiğini açıkladı. Abdullah Öcalan ile 17 Aralık’ta İmralı Adası’nda görüşen HDP heyeti, görüşmeye...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP, çözüm süreci kapsamında İmralı, Kandil, Hükümet ekseninde yürütülen görüşme trafiğinin bütün yoğunluğu ile devam ettiğini açıkladı.

Abdullah Öcalan ile 17 Aralık’ta İmralı Adası’nda görüşen HDP heyeti, görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yaptı. HDP’den yapılan açıklama şöyle: “Bu görüşmeler kapsamında 17 Aralık Çarşamba günü İmralı Adası’nda Sayın Öcalan’la 3 saate yakın bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantının sonucunda kamuoyuyla paylaşmak isteriz ki bu süreçte İmralı’da Öcalan’la devlet heyeti arasında yoğun bir görüşme trafiğinin yaşandığı, yapılan toplantılar neticesinde anlamlı derin müzakerelere geçme konusunda herhangi bir engel olmadığı heyetimize aktarılmıştır. Önümüzdeki hafta edindiğimiz sonuçları ve önerileri çözüm kurulu üyeleri ve Kandil’de KCK yetkilileri ile tartışarak, kamuoyunu daha geniş kapsamlı olarak bilgilendireceğimizi kamuoyuna saygıyla sunarız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.