Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Antalya Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Antalya milletvekili adaylarını tanıttı. HDP Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Saruhan Oluç, seçimden sonraki dönemin yeni bir dönem olacağını söyledi.HDP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde Antalya’dan...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Antalya Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Antalya milletvekili adaylarını tanıttı. HDP Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Saruhan Oluç, seçimden sonraki dönemin yeni bir dönem olacağını söyledi.
HDP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde Antalya’dan milletvekili adayı gösterdiği Saruhan Oluç, Deniz Yıldırım, Nuray Erçağan, Aysel İbili, İshak Kahraman, Songül Şarklı, Konyaaltı Caddesi üzerinde bir kafede basın mensupları ile bir araya geldi. Adayların 7 Haziran seçimlerinden beklentilerini açıkladığı toplantıda konuşan HDP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Saruhan Oluç, HDP’nin hedefinin yüzde 10’luk baraj sınırını aşarak Meclis’te güçlü bir demokrasi oluşturmak istediğini söyledi. Adalet ve eşitlik için bu seçimin önemli olduğunu belirten Oluç, "33 yıldır askeri cunta anayasası ile yönetiliyoruz. Bu anayasanın bugünün ihtiyaçlarını karşılamadığını ve değiştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki dönem yeni bir dönem olacaktır. AK Parti, CHP ve MHP’ye oy veren seçmenlere bu seçimde vicdanlarının sesini dinlemelerini tavsiye ediyorum" dedi.
2002 seçimlerinde Türkiye’yi iyi yönetemeyen partilere seçmenin ders verdiğini söyleyen Oluç, "Önceki seçimde halk Türkiye’yi iyi yönetemeyen partilere dersini vermiş, el frenini çekerek sisteme dur demiştir. Seçmenin şimdi tekrardan sağduyulu davranarak gerekeni yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.