Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Hami Yıldırım: Gayretullaha dokunur

Bağımsız Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, iktidarın Kimse Yok mu Derneği'ne yönelik yardım toplama hakkını elinden alma girişiminin gayretullaha dokunacağını söyledi. Burada asıl zararın yardıma ihtiyacı olan insanlara verildiğini...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasan Hami Yıldırım: Gayretullaha dokunur
Bağımsız Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, iktidarın Kimse Yok mu Derneği'ne yönelik yardım toplama hakkını elinden alma girişiminin gayretullaha dokunacağını söyledi. Burada asıl zararın yardıma ihtiyacı olan insanlara verildiğini dile getiren Yıldırım, "Bu insanların hakkına, hukukuna girilmiş oluyor. Zulüm böyle bir şeydir." dedi.

    Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) konuşan Yıldırım, insanların fedakarlık yaptığını ve bunun akıl alır bir şey olmadığını vurguladı. Yardımların ihtiyaç sahiplerine götürüldüğünü anlatan Yıldırım, iktidarlara düşenin ancak desteklemek olduğunu ifade etti.

    Bu tür çalışmaları yapan tüm derneklerin desteklenmesi gerektiğini belirten Yıldırım, bunun suistimallere göz yumulması anlamına gelmediğini kaydetti. Kimse Yok Mu Derneği'nin defalarca incelendiğini ve bir sorun bulunmadığını dile getiren Yıldırım, "Burada öncelikle mazlumlar, mağdurlar, öksüz, yetim bu yardımlardan faydalanan ihtiyaç sahipleri. Asıl zarar bunlara dokunuyor. Bunlar sadece yurt içinde de diyemeyiz. Yurt içinde yurt dışında; her yerde. Asıl mağdurlar, sıkıntıyı çekecek olanlar bunlardır. Yoksa bu derneğin içinde olan insanlar değil. Bu insanlar belki de ilk defa evlerinde bayram yapacaklar. Burada asıl zarar bu yardıma ihtiyacı olan insanlara veriliyor. Bu yönüyle endişe ederim ki gayretullaha dokunur. Bu insanların hakkına, hukukuna girilmiş oluyor. Zulüm böyle bir şeydir." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.