Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haluk Koç, Avrupa Konseyi Tüzük ve Düzenleme Komisyonu Başkanı oldu

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Haluk Koç Strazburg’da Avrupa Konseyi Tüzük ve Düzenleme Komisyonu Başkanlığı'na seçildi. Avrupa Konseyi’nin merkezi Strazburg’da yapılan seçimlerde Avrupa Konseyi’nin 8 Komisyonu...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Haluk Koç Strazburg’da Avrupa Konseyi Tüzük ve Düzenleme Komisyonu Başkanlığı'na seçildi.
Avrupa Konseyi’nin merkezi Strazburg’da yapılan seçimlerde Avrupa Konseyi’nin 8 Komisyonu için başkanlık seçimleri yapıldı.
CHP Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi üyesi Haluk Koç, sosyalist grup kontenjanından Avrupa Konseyi Tüzük ve Düzenleme Komisyonu Başkanlığı’na aday oldu ve seçimi kazandı.
CHP genel merkezinden yapılan açıklamaya göre; sosyalist grubun kontenjanından komisyon başkanlığı seçimlerine katılan Gülsün Bilgehan’dan sonra, Prof. Dr. Haluk Koç’da Komisyon Başkanı oldu.
Bu seçimlerle Avrupa Konseyi’nin 8 Komisyon Başkanı’ndan ikisi CHP Milletvekili oldu Prof. Dr. Haluk Koç ( Tüzük ve Düzenleme Komisyonu), Gülsün Bilgehan ise ( Eşitlik ve Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu) Başkanlığı’na seçilince Avrupa Konseyi’nin 8 komisyonundan ikisinin Başkanı CHP’li Milletvekili oldu.
Gülsün Bilgehan gibi Haluk Koç’da Komisyon Başkanlığına seçilmesi nedeniyle Avrupa Konseyi’nin üst yönetimine de girmiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.