Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gül: Kurucusu olduğum AK Parti'nin startını Kayseri'den, memleketimden verdik

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi süresince gitmediği şehir kalmadığını ve birçok ülkeye gittiğini ifade ederek, “Dünyanın her yerine başım dik gittim.” dedi. Gül, kurucusu olduğu AK Parti'nin startının Kayseri'den, memleketinden...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gül: Kurucusu olduğum AK Parti'nin startını Kayseri'den, memleketimden verdik
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi süresince gitmediği şehir kalmadığını ve birçok ülkeye gittiğini ifade ederek, “Dünyanın her yerine başım dik gittim.” dedi. Gül, kurucusu olduğu AK Parti'nin startının Kayseri'den, memleketinden verildiğini ifade etti.

11. Cumhurbaşkanı Gül, açılışını yaptığı Radisson Blu Otelde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin sivil toplum kuruluşlarının verdiği kahvaltıya katıldı. Burada konuşan Gül, "Türkiye, bütün dünyada itibar gören bir ülke. Dünyanın her yerine başım dik gittim" dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugüne kadar gerek siyaset, gerekse devlet yaşamında kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür ederek, "Helallik" istedi. 'Kayseri'nin Gülü Hemşehrileriyle Buluşuyor' yazısının bulunduğu sahnede sözlerine "Değerli Kayserili hemşehrilerim" diyerek devam eden Gül, şunları söyledi: “25 yıl önce birlikte başladığımız siyaset yolculuğunun sonunda beni Türkiye Cumhuriyetini en yüksek makamda temsil etme görevine getirdiniz. Sonra da sevgili dava arkadaşım, değerli dostum Tayyip Beye bu şerefli görevi devretme mutluluğunu yaşadım. Şimdi de aranızdayım. Bugün bu güzel otelin açılışı nedeniyle buradayız."

Kayserili hemşehrileri ve Kayserili olmakla hep gurur duyduğunu anlatan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şunları anlattı; “Utanılacak hiçbir şey çıkmadı bu şehirden. Kendinizle ne kadar övünseniz hakkınız var. Kayseri, Türkiye'de çok iyi tanınıyor. Kurucusu olduğum AK Parti'nin startını da Kayseri'den, memleketimden verdik."

Cumhurbaşkanlığı görevi süresince dünyanın pek çok ülkesine gittiğini vurgulayan Gül, "Dünyanın her yerine başım dik gittim. Çünkü ülkemiz artık dünyada sözü dinlenen, itibar gören bir ülke. Bu görevlerim sürecinde bana bir çok kişi destek oldu. Sizler her zaman bizleri desteklediniz. Tanıdığımız, tanımadığımız pek çok insan bizlere destek verdi. Hepiniz hakkınızı helal ediniz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e konuşmasının sonunda mezun olduğu Kayseri Lisesi'nin Taş Mektep Mezunları Derneği tarafından üzerinde okulun fotoğrafı bulunan bir şilt verildi. Ayrıca İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol tarafından üzerinde gelişinin anısına yazan halı hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.