Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözgeç, “15 Temmuz’da Teşkilatlarımızla Bursa'da Meydanlardaydık"

AK PARTİ Bursa Milletvekili, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Emine Yavuz Gözgeç, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ile beraber “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4. yılı” vesilesiyle TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gözgeç, “15 Temmuz’da Teşkilatlarımızla Bursa'da Meydanlardaydık"

Vekil Gözgeç, "15 Temmuz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile çıplak elleriyle, yürekleriyle korkusuzca tankların karşısında duran kahramanlarımızın hikayesidir" dedi.

15 Temmuz’un Kurtuluş Savaşı’nda destanlar yazan Halide Onbaşılar, Şerife Bacılar, Tayyar Rahmiyeler, Nene Hatunlar gibi Kahraman Kadınlarımızın hikayesi olduğunu belirtip, 15 Temmuz’un kadın şehit ve gazilerin isimlerini sayarak, "O gün Meclis çalışmamasına rağmen çocuklarını evde bırakıp meclise gelen, illerinde meydanlara giden kadın milletvekillerimiz vardı ve isimlerini burada tek tek sayamadığımız şehitlerimiz, gazilerimiz, kahramanlarımız var” dedi.

Tüm şehitleri rahmetle andığını belirten Gözgeç, 15 Temmuz’u ve 15 Temmuz’un Kadın Kahramanlarını unutmayacağız. Ancak, 15 Temmuz’a "Kontrollü Darbe", "tiyatro" diyenleri de, bu milletin unutmayacağını ifade etti.

“Kadın, çocuk demeden milletimizi hedef alan terörle, terör örgütleriyle, terör örgütlerinin sözcülüğünü yapanlarla mücadelemiz devam edecektir" diyen Gözgeç, “Ben de 15 Temmuz’da, meclis çalışmadığı için seçim bölgem Bursa'ya yola çıkmıştım, o gece tüm teşkilatımızla beraber meydanlardaydım. O gece Bursamız da tek yürekti” şeklinde konuştu.

15 Temmuz Gecesi mecliste bulunan Kayseri milletvekili Hülya Nergis de; Mecliste yaşadıklarını anlatarak, “o gece tarih yazdık” dedi .

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.