Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltına alınan Meclis üyesinin partiyle ilişiği kesildi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan MHP’li belediye meclisi üyesinin partiyle ilişiği kesildi.Ayvacık ilçesinde yaşanan gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan MHP’li belediye meclisi üyesinin partiyle ilişiği kesildi.
Ayvacık ilçesinde yaşanan gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Hakan Pınar, "Uzun süredir devletin içinde yuvalanan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan partimiz Ayvacık Belediye Meclisi üyesi N.Ç. ile ilgili acilen disiplin soruşturması başlatılmış, parti tüzüğümüzün 79. maddesi ile yetkilendirilen il yönetim kurulumuzca söz konusu şahsın il disiplin kuruluna sevk işlemi gerçekleştirilerek partimizle ilişiği kesilmiştir" dedi.
Pınar, bu yönde çalışma başlattıklarını da söyleyerek, "İl başkanlığımızca inceleme başlatılmış bu kapsamda söz konusu yapı ile organik ilişkisi tespit edilenlere yönelik olarak arınma ve ayıklama süreci devam edecektir" diye konuştu.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, darbe girişimimin ardından soruşturma başlatılmış, Ayvacık Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi N.Ç ile birlikte 3 kişi gözaltına alınmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.