Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevden Alınan MHP’li İlçe Başkanından Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, görev yaptığı süre içerisinde sadece bir gurubun vekili olan şahsın oyunlarına alet olmadıklarını söyledi.MHP Genel...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, görev yaptığı süre içerisinde sadece bir gurubun vekili olan şahsın oyunlarına alet olmadıklarını söyledi.
MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan 5 ilçe başkanından biri olan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, görevden alınmasına tepki gösterdi. Görev süresi içerisinde fitne ve fesatlıkların karşısında durduklarını belirten Coşkun, şöyle konuştu:
“Türkeşçi bir babanın 11 yaşında Ülkü Ocağına teslim ettiği günden bu yana davamızın hizmetinde bulunmuş, çeşitli kademelerde yer almış ve son olarak Merkezefendi ilçe başkanlığı görevini ifa etmiş bir kardeşinizim. Yaklaşık iki yıl boyunca gerek yönetim kurulu, gerek teşkilatımızın her kademesinde gece gündüz demeden çalışıp davasını her şeyden aziz bilen tabanımızın bize desteğini her zaman hissettim bu vesile ile tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. Bilinmelidir ki babasından ilk duyduğu cümle ‘Başbuğ Türkeş’ olan Fatih Coşkun‘un ne bir beklentisi, çıkarı ne de bir makam sevdası vardır.”
Denizli’de sadece bir gurubun vekili olan şahsın oyunlarına alet olmadıklarını belirten Coşkun, şunları söyledi: “Kendi ikbal ve menfaatleri için Denizliyi tuzaklarla fitne, fücur ve fesatlıkla dizayn ederken, biz bu dizaynın içinde yer almadık, karşısında durduk. Senin sadece bir gurubun vekili olduğunu biz biliyoruz. Denizli’ye gelmeden uzaktan yapmış olduğun oyunlara alet olmadık. Ben ilk günkü azim ve şevk ile davamın takipçisi ve bekçisi olacağım. Şahsım adına yapmış olduğum irade beyanımın sonuna kadar arkasındayım ve dün olduğu gibi her zaman tabanın sesi olacağım, kimsenin şefkatine ihtiyacım yoktur. Eminim bu sefer bölemeyeceksin.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.