Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevden Alınan MHP İl Başkanı Alkışlarla Uğurlandı

MHP Genel Merkez tarafından, parti içindeki muhaliflere desteğini açıkladığı için görevden alınan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, görevini Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kocabaş’a devretti. Kaya, İl Başkanlığı binasından...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Merkez tarafından, parti içindeki muhaliflere desteğini açıkladığı için görevden alınan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, görevini Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kocabaş’a devretti. Kaya, İl Başkanlığı binasından ayrılırken kendisini yalnız bırakmayan partililerle tek tek vedalaştı.
MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı muhaliflerin yanında yer aldığını duyuran il ve ilçe yönetimlerini görevden almıştı. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve yönetim kurulu da dün Ankara’daki toplantıya katılmış ve muhaliflere destek verdiklerini açıklamıştı. Parti merkezinden alınan kararla İl Başkanı Kaya ve yönetiminin görevden alındığı yazılı olarak Antalya Valiliği’ne bildirildi.
SELFİE ÇEKEREK UĞURLADILAR
İl başkanlığı karar defteri ve bina anahtarını Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Kocabaş’a devreden Kaya’yı partililer devir teslim töreninde yalnız bırakmadı. Haber üzerine Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde bulunan MHP İl Başkanlığı binasına gelen onlarca partili, görevinden alınan Kaya için, ’Gönüllerin Başkanı Adnan Başkan, Bozkurt Başkan’ sloganları attı. Birçok partili ise Kaya ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı partililer ise Kaya’yı selfie çekerek uğurladı. Partililerle tek tek vedalaşan Kaya, şerefli görevi şerefi ile taşıdığına inandığını söyledi.
"KARARA SAYI DUYUYORUZ"
Görevden alınması ile de ilgili kısa bir açıklama yapan Kaya, "Görevden alınmam genel başkanımızın tasarrufudur. Saygı duyuyoruz, baş tacı yapıyoruz. Birileri yanlış yaptı, bunun bedelini eninde sonunda ödeyecekti. Biz, bir mücadeleye girdik, bu mücadelede takdir genel merkezindir. Karara sayı duyuyoruz, şimdilik yapacak bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’dan görevi devralan Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kocabaş’ın, MHP Genel Merkezi tarafından yeni başkan atanana kadar görev yapacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.