Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’da 5 siyasi partiden ‘demokrasi’ mitingine davet

Giresun’da faaliyet gösteren 5 siyasi parti bir araya gelerek, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak mitingin aynı gün Giresun Atatürk Meydanı’nda da yapılacağını açıkladı.Düzenlenen basın toplantısı ile vatandaşları...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’da faaliyet gösteren 5 siyasi parti bir araya gelerek, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak mitingin aynı gün Giresun Atatürk Meydanı’nda da yapılacağını açıkladı.
Düzenlenen basın toplantısı ile vatandaşları mitinge davet eden siyasi partiler adına açıklamayı CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı yaptı.
Milli birlik duygusuna en çok ihtiyaç hissettiğimiz bu günlerde ülkemizin kalbinin 7 Ağustos’ta Yenikapı’da atacağını belirten Tığlı, “Aynı gün Giresun’umuzun kalbi de Atatürk Meydanı’nda atacak. Siyasi partilerimizin tüm renkleriyle, STK’larla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimiz ve tüm Giresun halkıyla birlikte pazar günü saat 17.00’da Atatürk Meydanı’nda buluşuyoruz. Tüm halkımızı bütün samimi duygularımızla, birlik ve beraberlik içinde buluşmaya bekliyoruz” dedi.
Basın toplantısına AK Parti Başkanvekili Kenan Tatlı, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, MHP İl Başkanı Müjdat Öz, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Selahattin Toslu katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.