Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor kampında

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un Bolu kampını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Çelik, “İnşallah güzel bir sezon geçecek, bunun inancı içerisindeyiz. Güneydoğu’dan Türkiye Süper...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un Bolu kampını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Çelik, “İnşallah güzel bir sezon geçecek, bunun inancı içerisindeyiz. Güneydoğu’dan Türkiye Süper Ligi’nde bir takımın olması için gayret ediyoruz” dedi.
Karayolu ile İstanbul’dan Ankara’dan İstanbul’a geçerken Bolu Dağı’nda bulunan Koru Otel’de yenş sezon hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’un kampını ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağban, teknik direktör Ünal Karaman karşıladı.
Bakan Çelik, futbolcularla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yeni sezona başlarken sağlam başlayalım dedik. Bolu ev sahipliğinde Şanlıurfasporumuz burada. İnşallah güzel bir sezon geçecek, bunun inancı içerisindeyiz. Güneydoğu’dan Türkiye Süper Ligi’nde bir takımın olması için gayret ediyoruz. İnşallah gençler başarılı olurlar. İyi bir takım olur. Bu ipi göğüslerler ümidi ile her alandaki başarılara, sporda da futbolda da bir başarı ekleyelim diye gayret ediyoruz” dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.