Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genel Kurul'da AK Partili vekillerden 3 dönem selfiesi

TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelere verilen arada AK Parti’de 3 dönemdir görev yapan bazı vekiller selfie (özçekim) çektirdi. Eski bakanlardan Suat Kılıç, Nihat Ergün ve milletvekilleri Necati Çetinkaya, Zeyid Arslan, Hasan Fehmi Kinay, Harun...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genel Kurul'da AK Partili vekillerden 3 dönem selfiesi
TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelere verilen arada AK Parti’de 3 dönemdir görev yapan bazı vekiller selfie (özçekim) çektirdi. Eski bakanlardan Suat Kılıç, Nihat Ergün ve milletvekilleri Necati Çetinkaya, Zeyid Arslan, Hasan Fehmi Kinay, Harun Tüfekçi, Durdu Kasdal, Salih Kapusuz'un çektirdiği selfie sırasında eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “3 dönem selfiesi çektiriyoruz.” dedi.

TBMM Genel Kurulu'nun 68. birleşimi yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Şükran Güldal Mumcu yönetirken, katip üyeliklerini Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel yapıyor.

Başkanlığın, Genel Kurul'a sunuşları yapıldı. Meclis araştırması açılmasına dair üç önerge okunarak bilgiye sunuldu.

HDP grubunun, 2 Mart 1994’de DEP milletvekilleri Orhan Doğan, Hatip Dicle, Leyla Zana, Ahmet Türk, Sırrı Sakık ve bağımsız milletvekili Mahmut Alınak’ın dokunulmazlıklarının kaldırılması, tutuklanmaları ve olayların araştırılmasına ilişkin önerge görüşülmeye başlandı. HDP grubunun önergesi kabul edilmedi.

MHP grubunun, ticari araçlardaki sigorta masraflarının taksicilere etkisinin araştırılması önergesinin gündeme alınması önergesi görüşüldü. MHP grubu önerisi de kabul edilmedi.

CHP grubunun, gümrüklerdeki sorunlar ve antrepolardaki denetimlere ilişkin araştırma önergesinin gündeme alınması önergesi ve MHP Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan'ın, Ahıska Türkleri ile ilgili verdiği kanun teklifinin doğrudan gündeme alınması önergesi de görüşmeler sonucunda reddedildi.

Genel Kurul'a verilen arada bazı vekiller selfie çektirdi. AK Parti'de 3 dönemdir görev yapan Suat Kılıç, Nihat Ergün, Necati Çetinkaya, Zeyid Arslan, Hasan Fehmi Kinay, Harun Tüfekçi, Durdu Kasdal, Salih Kapusuz selfie çektirdi. Suat Kılıç, “3 dönem selfiesi çektiriyoruz.” dedi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, twitter hesabından, “Fotoğraftaki 3 dönemlikler olarak @TBMMGenelKurulu'ndayız ve 2001'de koyduğumuz kuralın arkasındayız” mesajını paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.