Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç: “Angela Merkel Haftaya Gaziantep’te Ağırlanacak”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziantep ziyareti kapsamında Gaziantep valiliğini ziyaret etti. Kılıç, haftaya Angela Merkel’in Gaziantep’e geleceğini söyledi.Gaziantep’e, yeşil sahada barış için kardeşlik turnuvasını...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziantep ziyareti kapsamında Gaziantep valiliğini ziyaret etti. Kılıç, haftaya Angela Merkel’in Gaziantep’e geleceğini söyledi.
Gaziantep’e, yeşil sahada barış için kardeşlik turnuvasını izlemek için gelen Kılıç, ilk olarak Gaziantep valiliğini ziyaret etti. Kılıç, yaptığı açıklamada Gaziantep’e Suriyelilere yaptığı misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Kılıç, yeni yapılan Gaziantep Gap stadında inlemelerde bulunacağını belirterek ”Bu stadı tamamlamak için bakanlık olarak gereken yardımı yapacağız. Avrupa standartlarına uygun bir stat olacak. Ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimizin bakanlığımızla bir araya getirmiş oldukları futbol takımlarının maçları dolayısıyla yarın yapacakları maçla ilgili olarak ta Gaziantep’e gelmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışmaların son durumu hakkında değerlendirmelerimiz olacak. Gaziantep’te yapılan olimpik yüzme havuzunu gerekirse tamamen bakanlığımız devreye girerek bunu sonuca ulaştıracağız” dedi.
MERKEL ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MİSAFİRİMİZ
Merkel’i, önümüzdeki hafta burada misafir edeceklerini vurgulayan Kılıç, “Önümüzdeki hafta Angela Merkel’i misafir edeceğiz. Almanya Şansölyesi Sayın Merkel Türkiye’ye gelecek, Gaziantep’e gelecek onunda hazırlıkları devam ediyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.