Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik MHP’de Özcanbaz dönemi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi başkanlığına Mehmet Emin Özcanbaz seçildi.Gemlik’te üç adayın yarıştığı kongrede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Pırıltı Düğün Salonu’nda yapılan kongrenin galibi...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik MHP’de Özcanbaz dönemi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi başkanlığına Mehmet Emin Özcanbaz seçildi.

Gemlik’te üç adayın yarıştığı kongrede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Pırıltı Düğün Salonu’nda yapılan kongrenin galibi Mehmet Emin Özcanbaz oldu. 418 delegeden 394’nün oy kullandığı kongrede Özcanbaz 183’ oy alırken, Tuncer Yalçın 119 ve İbrahim Aşan da 92 delegenin oyunu aldı.

Kongrede üç adayın da ortak vaadi MHP’nin birliği ve belediye seçimlerini kazanmak oldu. Mehmet Emin Özcanbaz, “Bizler ülkücü harekete yakışan nesiller yetiştirdiysek, en önemli mutluluk budur. Bu davanın yiğitleri bedel ödemiş, ödemeye de devam etmiştir. Bizlere bu kutlu davayı bırakan başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş, yine bu tarihlerde kaybettiğimiz Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanımız Muhsin Yazıcoğlu ve bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Benim yol arkadaşlarımın tek hesabı var, o da ülkücü hareketin iktidarıdır” dedi.

Özcanbaz’ın listesinde şu isimler yer aldı: Ümit Yılmaz, Eyüp Aksakal, Hale Kapyalı, Kubilay Ak, Fesih Polat, Mehmet Demir, İnci Kutbay, Önder Anaç, Murat Dülger, Ersin Özen, Vesile Akcan, Kazım Bulut, Zeki Boylu, Telat Tepe, Muammer Güreşçi, İsmail Baydar, Ahmet Bilgin, Mustafa Turan.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.