Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelin ve damat nikah öncesi temayül yoklamasına katıldı

AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın temayül yoklaması Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın başkanlığında Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. En yoğun ilgiyi ise nikah masasından önce temayül yoklaması için Çarşamba ilçesinden...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelin ve damat nikah öncesi temayül yoklamasına katıldı
AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın temayül yoklaması Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın başkanlığında Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. En yoğun ilgiyi ise nikah masasından önce temayül yoklaması için Çarşamba ilçesinden oy kullanmak için Canik ilçesine gelen gelin ve damat gördü.

17 ilçe sandığında toplam kullanılan oy sayısı 2 bin 354 olurken, Büyükşehir için 1512 kişi oy kullandı. Toplam katılım sayısı yaklaşık 2 bin 600 kişiyi buldu. Son olarak oy kullanma işlemi bitiminde sandıklar tek tek açılarak çuvallanıp, mühürlendi. Sabah saatlerinde başlayacak temayül yoklaması nedeniyle AK Parti'den belediye başkanlıklarına aday adayı olan tüm isimler Atatürk Kapalı Spor Salonu’na akın etti. Temayül yoklamasında partililere seslenen Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, "Temayül yoklamalarında üyelerimizin kullandıkları oyları sandıklardan alarak ağzı mühürlenen torbalara koyacağız ve genel merkeze götüreceğiz. Temayül yoklamaları sonucu belirlemekte önemli bir unsur, ama her şey değil, etki sağlayacak, en önemli etki kamuoyu yoklamaları. Sonra da diğer bilgiler ortaya çıkacak ve genel merkezde kurduğumuz komitenin kanaatleri çerçevesinde aday sonuçlanmış olacak. Temayül yoklamalarında teşkilatımızın ilçeler, büyükşehir belediyeleri ve illere yönelik kullandıkları oylar ayrı ayrı torbalarda genel merkeze götürülecek ve muhtemelen 9 veya 10 Kasım tarihlerinde oluşturulan heyet vasıtasıyla aynı anda torbalar açılacak. Üst kademe dediğimiz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanımızın olacağı 10 kişilik heyet huzurunda teşkilatımızın değerlendirmesi dikkate alınmış olacak." dedi.

GELİN VE DAMAT SÜRPRİZİ

AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, nikah masasına oturmadan önce evleneceği Nurhan Karacaer ile temayül salonuna gelerek oyunu kullandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, genç çiftin yanına gelerek bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Oylarını kullanan çift ardından düğün için Çarşamba'ya gitti.

Spor salonunda sabah saatlerinde başlayacak temayül yoklamasında aday adayları yanı sıra aday adayı olmayan isimleri de yazmaları için partililere imkan tanındı. Buna göre temayül yoklamasında, aday adayı olmayan isimler de partililer tarafından tercih edilerek formlara yazıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.