Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep CHP’de Hayri Sucu Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep’te İl Başkanlığı seçimlerinde Hayri Sucu, 324 oyla başkan seçildi.Gaziantep’te 14 yönetim kurulu üyesinin istifası sonrasında boşalan İl Başkanlığı için Nesrin Tuncel ve Hayri Sucu yarıştı....

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep CHP’de Hayri Sucu Dönemi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep’te İl Başkanlığı seçimlerinde Hayri Sucu, 324 oyla başkan seçildi.
Gaziantep’te 14 yönetim kurulu üyesinin istifası sonrasında boşalan İl Başkanlığı için Nesrin Tuncel ve Hayri Sucu yarıştı. Duru Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Olağanüstü İl Kongresi’ne 587 delege katıldı. 551 delegenin oy kullandığı seçimlerde sandıklardan 3 geçersiz oy çıkarken, Hayri Sucu 324, önceki Başkan Nesrin Tuncel ise 224 oy aldı. Seçimin ardından iki aday el ele tutuşarak birliktelik mesajı verdi. Her iki aday da kazanının CHP olduğunu ifade etti.
CHP Gaziantep İl Başkanı seçilen Hayri Sucu yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazananı veya kaybedeni yok. Bu saatten sonra hepimiz el ele, kol kola partiyi büyütmezsek ben kazanmışım, Nesrin Hanım kazanmış hiçbir faydası yok. Herkes çevresine, yakınlarına, ilçe başkanlarım, partiyi büyütmek adına birlik ve beraberlik adına çalışsın. Oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Sucu’nun listesinde "Nazlı Acar, Pembe Boyraz, Mehmet Bozgeyik, Çağla Bozkaya, Mustafa Çağlar, Miray Çankaya Bulut, Mehmet Yılmaz Çelik, Kemal Çevik, Hasan Deveci, Erol Göbelek, Reşat Gökalp, Seda Güler, Fevzi İnci, Ayşe Ufuk Kepkep, Ali Kılıç, Rıza Özdemir, Ali Sayın, Hacı Mehmet Taşdelen, Hatice Tanak, Hüseyin Torun, Süleyman Türkmen, Metin Yıldırım, Ural Yıldırım, Özgür Alagöz" yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.