Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de Başbakan Yıldırım için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Başbakan Binali Yıldırım’ın 3 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceği Eskişehir ziyareti öncesi yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.Başbakan Yıldırım’ın katılacağı iftar yemeği için Valilik Meydanına büyük hareketlilik...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de Başbakan Yıldırım için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor
Başbakan Binali Yıldırım’ın 3 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceği Eskişehir ziyareti öncesi yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Başbakan Yıldırım’ın katılacağı iftar yemeği için Valilik Meydanına büyük hareketlilik yaşanıyor. Meydan ve çevresinde
üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, iftar yemeğinin verileceği alan, polis bariyerleri ile kapatıldı. Bu arada günün erken saatlerinden itibaren temizlenen meydana, yemek için masalar ve sandalyeler getirildi, çevreye de Başbakan Yıldırım’ın ziyareti ile ilgili pankartlar asıldı. Eskişehir Valiliği binasına ise, Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın resimleri asıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Eskişehir’de gerekleştireceği program ise net olarak açıklanmadı. Edinilen bilgilere göre Yıldırım, uçakla Hasan Polatkan Hava Limanı’na geldikten sonra Garnizon Komutanlığına gidilecek. Başbakan Binali Yıldırım, Garnizon Komutanlığındaki ziyareti ardından Valilik Meydanı’da yapılacak olan iftar yemeğine katılacak. Daha sonra konuşma yapması beklenen Başbakan Yıldırım’ın, tarihi Odupazarı bölgesine kadar yürüyüş gerçekleştirebileceğini, Kurşunlu Camii veya Osmangazi Üniversitesi’de bulunan İlahiyat Cami’de teravih namazı kıldıktan sonra Yüksek Hızlı Tren ile Ankara’ya döneceği belirtiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.