Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Başbakan’a hazır

Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün gerçekleştireceği Eskişehir ziyareti öncesi kentte son hazırlıklar tamamlandı.Başbakan Yıldırım’ın katılacağı iftar yemeği için Valilik Meydanında hareketlilik yaşanıyor. Meydan ve çevresinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün gerçekleştireceği Eskişehir ziyareti öncesi kentte son hazırlıklar tamamlandı.
Başbakan Yıldırım’ın katılacağı iftar yemeği için Valilik Meydanında hareketlilik yaşanıyor. Meydan ve çevresinde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, iftar yemeğinin verileceği alan, güvenlik bariyerleri ile kapatıldı. Dün sabah saatlerinde temizlenen meydana, yemek için konulan masaların üstüne beyaz örtü serildi. Meydan çevresine pankartlar asılırken, Türk bayrakları ve kırmızı beyaz kuşaklarla da süsleme yapıldı. Eskişehir Valiliği binasına ise, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları asıldı.
Öte yandan Başbakan Yıldırım’ın Eskişehir programlarında, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığına ziyaret, Eskişehir Valililiğine ziyaret, yapımı tamamlanan tesislerin Vilayet Meydanı’nda toplu açılış töreni ve vatandaşlar ile iftar programı var.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.