Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nden AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses ve Yönetim Kurulu üyeleri; Ak Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’ya, yeniden ilçe başkanı seçilmesi vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nden AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses ve Yönetim Kurulu üyeleri; Ak Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’ya, yeniden ilçe başkanı seçilmesi vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Anadolu Kültür Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ’’Derneğimiz; 1993 yılında kurulmuş olup, 24 yıldır Eskişehir’imize ilmi ve kültürel alanda katkıda bulunmaktadır. Dernek olarak Eskişehir’imizin çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldık. Tekrar başkan seçilmenizden dolayı, yeni görevinizde başarılar dilerim’’ diye ifade etti.

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Kaynarca; hayırlı olsun ziyareti ile ilgili duyduğu memnuniyetinden dolayı, Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.