Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ın hedefi Dünya Sağlık Teşkilatı'na başkan olmak'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünmediğini söyledi. Yavilioğlu, "Sayın Bakan'ın hedefi Dünya Sağlık...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ın hedefi Dünya Sağlık Teşkilatı'na başkan olmak'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünmediğini söyledi. Yavilioğlu, "Sayın Bakan'ın hedefi Dünya Sağlık Teşkilatı'nın Başkanı olmak." dedi.

Erzurum AK Parti'de büyükşehir ve ilçe belediyeleri için aday adayı bolluğu yaşanıyor. Yarın Yunus Emre Mahallesi'ndeki Palandöken Belediyesi'ne ait Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda temayül yoklaması yapılacak. AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, yerel seçimlerden Erzurum'un büyük başarı ile çıkacağını söyledi. Milletvekili Yavilioğlu, aday adaylığı için parti içinde dinamik ve tatlı bir rekabetin yaşandığını ifade etti. Büyükşehir ve diğer belediye başkan aday adaylarının her birinin kendisine göre özellikleri ve kişisel tecrübeleri bulunduğuna vurgu yapan Yavilioğlu,"Seçimlerde Erzurum kazanacak. Aday adayları içerisinde en iyi adayı belirleyip o isimlerle seçime gireceğiz. Erzurum seçimler sonucunda çok iyi belediye başkanlarına kavuşacak" dedi.

'BAKAN AKDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÜŞÜNMÜYOR'

Milletvekili Yavilioğlu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünmediğini ve adaylığının da söz konusu olmadığını işaret ederek,"Sayın Sağlık Bakanımız, Dünya Sağlık Teşkilatı Başkanlığı'nı düşünüyor. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünecek olsaydı hem hemşehrilerimize hem de bölgeye ağabeylik yapardı. Ancak kendilerinin düşünceleri Dünya Sağlık Teşkilatı'na başkan olmak." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.