Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan, İBB’ye taziye ziyareti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne taziye ziyareti gerçekleştirdi. Davutoğlu, imzaladığı 15 Temmuz taziye ve anı defterine "Bizler bu aziz şehrin sakinleri olarak bu hatıranın yaşaması istikbal...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne taziye ziyareti gerçekleştirdi. Davutoğlu, imzaladığı 15 Temmuz taziye ve anı defterine "Bizler bu aziz şehrin sakinleri olarak bu hatıranın yaşaması istikbal ve istiklalimizin korunması için her an nöbette olacak, özgürlük ve izzetimizi muhafaza etmek için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız" ifadelerini yazdı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Fatih’te katıldığı cenaze namazının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne taziye ziyaretinde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte belediye binasına gelen Davutoğlu’na AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki Şehitler Anıtını ziyaret eden Davutoğlu, dua ettikten sonra 15 Temmuz taziye ve anı defterini imzaladı. Davutoğlu taziye ve anı defterine şunları yazdı:
"Aziz şehitlerimizin hatırası ebediyen yaşayacaktır. Bizler bu aziz şehrin sakinleri olarak bu hatıranın yaşaması istikbal ve istiklalimizin korunması için her an nöbette olacak, özgürlük ve izzetimizi muhafaza etmek için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız. Ruhları şad olsun."
Başkan Topbaş’ın makam odasına giden ikili basına kapalı özel bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Davutoğlu beraberindeki heyetle birlikte belediye binasından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.