Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Bakan Taner Yıldız tarihe kırmızı kalemle not düştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmak üzere geldiği Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde belediyeyi ziyaret etti. Yıldız, günün anlamını belediyenin şeref defterine kırmızı kalemle not...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmak üzere geldiği Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde belediyeyi ziyaret etti. Yıldız, günün anlamını belediyenin şeref defterine kırmızı kalemle not düşerek, milletin darbecilere karşı koyduğu destanı yazdı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile aynı anda gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingine katılmak üzere Manisa’ya geldi. Manisa’nın merkez belediyelerinden Şehzadeler Belediyesini ziyaret eden Taner Yıldız’ı belediye girişinde AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda partili karşıladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız’ı belediyede ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bilindiği gibi 15 Temmuz gecesi yaşanan alçak terörist darbe girişimi neticesinde 23 gündür tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da meydanları bırakmıyoruz, sabaha kadar nöbet tutuyoruz, demokrasi nöbetini tutuyoruz. Bugün İstanbul Yenikapı’da cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve genel başkanlarımızın katılımıyla yapılacak olan ve adeta bu 23 günlük demokrasi nöbetlerini taçlandıracak olan programa tüm Türkiye’deki vilayet merkezlerinde olduğu gibi Manisa’da da Cumhuriyet Meydanında yapacağımız toplantı ile demokrasi ve şehitlerimizi anma programı ile eşlik ediyoruz. Bugün bu vesile ile Manisa’mızı şereflendiren bakanımız, belediyemizi de ziyaret ederek bizleri de onurlandırmıştır. Sayın bakanımızı çok seviyoruz. İnanıyorum ki bütün hemşehrilerimin gönlünde de Taner Yıldız bakanımızın ayrı bir yeri var. Tevazusu, çalışkanlığı, kişiliği, şahsiyetiyle gönüllerimize taht kurmuş bir insan. Şehzadeler Belediyemizde sayın bakanımızı misafir etmek bizler için ayrı bir onur kaynağı olmuştur" dedi.
"Türkiye hainlerinden kurtulmanın fırsatını yakalamıştır"
Bugün, milletin devletine sahip çıktığı ve Türkiye’deki kırılma noktasının en önemli günlerinden birini yaşadıklarını dile getiren Taner Yıldız ise, "Sayın cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye’ye malolacak mitingin, 79 milyonu temsilen yapılacak mitingin ve oradaki toplantının geleceğimize vereceği çok büyük mesajlar var. Aynen biraz sonra Manisa’dan vereceğimiz mesaj gibi. Millet devletine sahip çıkmıştır ve geleceğini, istikbalini, istiklalini burada dizayn etmiştir. Türkiye hainlerinden kurtulmanın fırsatını yakalamıştır ve 15 Temmuz tehdidinin Türkiye’de fırsata dönüştüğü ve vatanımızın milletimizin, dinimizin, diyanetimizin demokrasi nöbetiyle beraber taçlandığı bir 24’üncü günü burada hep beraber yaşayacağız. Bu toplantının Türkiye’nin bugünkü halinin ve Türkiye’nin bundan sonra normalleşmesi ile alakalı sürece çok önemli katkılar koyacağı temennisiyle bir kez daha herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." şeklinde konuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konuşmanın ardından Yıldız’a Manisa’da şehzadelik yaparak tahta çıkan Osmanlı padişahlarının figürlerinin yer aldığı ahşap oyma ile enerji ve güç kaynağı şifalı mesir macunu ve çekirdeksiz kuru üzümden oluşan bir sepet takdim etti.
Belediyenin şeref defterini imzalayan Taner Yıldız defteri imzalarken şunları söyledi:
"Bugün özellikle kırmızı kalemle yazacağım. Allah’a hamdolsun. Cenab-ı Hakkın lütfuyla, vatandaşımızın teveccühü ile her birimiz için bir fırsata dönüşecek bu hainlerin, bu çetenin, bu vatanımıza ihanet eden kimselerin bir daha inşallah bulamayacağı bir zemini hep beraber tesis etmiş olacağız" diyerek şeref defterine kırmızı kalemle milletin destanını yazdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.