Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esgin'den Bakan'a Bursa Raporu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un, “Bursa Turizm Raporu” hazırlanması yönündeki talebinin ardından harekete geçen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, kentin turizm dinamikleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esgin'den Bakan'a Bursa Raporu

AK Parti Bursa Milletvekilleri’nin hep birlikte ziyaret ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, özellikle sağlık turizmi gibi pek çok konularda çalışmaları bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’den “Bursa Turizm Raporu” istemesinin ardından harekete geçildi. TBMM çalışmalarının ardından ayağının tozuyla geldiği Bursa’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden kapsamlı bir rapor alan Esgin, Orman Bölge Müdürlüğü’nden, Uludağ’ın geleceğinin çizildiği “Dört Mevsim Uludağ” çalıştayı sonuç raporları hakkında bilgi aldı.

Almira Otel’de biraraya geldiği Bursa Turizm Platformu Üyeleriyle geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, hedeflerini şu şekilde açıkladı:

HEDEF BURSA TURİZMİNİN MARKALAŞMASI

“Türkiye hepimizin de bildiği üzere 24 Haziran’dan itibaren yeni bir sürece girdi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte yeni dönemin en önemli kodlarından birisi ise hız ve değişim oldu. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy’u ziyaretimizde acil bir Bursa Turizm Raporu hazırlanması yönündeki talebinin ardından Bursa turizm dinamikleri ile birlikte kapsamlı bir çalışma başlattık. Amacımız, Bursa turizminin her yönüyle dünya markası olmasını sağlamak. İlk hedefimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği doğrultusunda Bursa’ya Türk İslam Eserleri Müzesi kazandırmak.”

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.