Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eroğlu: En azından teşekkür etmelerini beklerdik

Orman ve Su İşleri bakanı Veysel Eroğlu, hükümetin paradan 6 sıfırı atmasıyla milleti bir zilletten kurtardığını söyledi. Birçok kişinin kendilerine inanmadığını anlatan Eroğlu, "En azından teşekkür etmelerini beklerdik." diye konuştu....

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eroğlu: En azından teşekkür etmelerini beklerdik
Orman ve Su İşleri bakanı Veysel Eroğlu, hükümetin paradan 6 sıfırı atmasıyla milleti bir zilletten kurtardığını söyledi. Birçok kişinin kendilerine inanmadığını anlatan Eroğlu, "En azından teşekkür etmelerini beklerdik." diye konuştu.

AK Parti ilçe kongresi için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde konuşan Eroğlu, "Teknik üniversitede öğretim üyesi iken bazen su ile ilgili konferans vermek için yurt dışına giderken o zamanlar Türk lirası pek bilinmiyor. Amerika da bir konferansta yanlışlıkla 10 dolar yerine 10 milyon çıkardım. Yanımda ki profesör bu kadar büyük parayı yanımda nasıl taşıdığımı sordu. O zaman hakikaten paramızın pul etmediği anlaşıldı. Bu durum yurt dışında insanın kalbine hançer yarası gibi sızı meydana getiriyordu. AK Parti bu zilletten de bizleri kurtardı. Bu konuda pek çok yazar çizer 'Paradan altı sıfır atamazlar. Altı sıfır atarsa kimisi kalemini kıracağını kimisi de Taksim' de anıracağını' söyledi. Böyle bir şeyi istemeyiz biz zaten. Ama en azından hakkı teslim etmelerini en azından teşekkür etmelerini beklerdik." dedi. Bakan Eroğlu ayrıca, kendi hükümetleri öncesinde bir kenara atılmış ve unutulmuş olan Zonguldak'ın hükümet döneminde hatırlandığını ve hizmetlerin Zonguldak' a getirildiğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.