Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan’dan Şehit Annesine Yakın İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ziyaretinde iki kadınla yakından ilgilendi. Erdoğan’ın alanda görüp yanlarına kadar gittiği kadınlardan birinin şehit annesi olduğu öğrenildi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldiği...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ziyaretinde iki kadınla yakından ilgilendi. Erdoğan’ın alanda görüp yanlarına kadar gittiği kadınlardan birinin şehit annesi olduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldiği Diyarbakır’da toplu açılış töreninin yapıldığı alanda iki kadınla yakından ilgilendi. Basın mensuplarının bulunduğu alanda olan 74 yaşındaki Saliha Gündüz’ü gören Erdoğan yerinden kalkarak yaşlı kadının yanına geldi. Yaşlı kadın Erdoğan’ın omuzlarından tutarak kendisine bir bakıcı ve tekerlekli sandalye verilmesini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaşlı kadının isteklerini yerine getireceği öğrenildi. Daha sonra yerine geçen Erdoğan elinde asker fotoğrafı olan kadını fark etti. Yerinden kalkan Erdoğan, basın mensuplarının bulunduğu alana kadar girerek, şehit annesi olduğunu ve oğlunun Şırnak Silopi’de şehit düştüğünü söyleyen Hatice Çelik’le görüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.