Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan’dan Ekvador’a Taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador’daki depremle ilgili Devlet Başkanı Rafael Vicente Correa Delgado’ya taziyelerini iletti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Erdoğan, Ekvador Devlet Başkanı Correa Delgado’ya...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador’daki depremle ilgili Devlet Başkanı Rafael Vicente Correa Delgado’ya taziyelerini iletti.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Erdoğan, Ekvador Devlet Başkanı Correa Delgado’ya bugün çektiği taziye telgrafında can kayıplarına da yol açan depremden derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, Türkiye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Erdoğan mesajında, "Geçmişte benzer acılar yaşamış bir ülke olarak, Ekvator devleti ve halkının ıstırabını yürekten paylaştığımızı ve bu felaket sonrasında yaraların sarılması için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Correa Delgado’nun şahsında Türkiye adına depremde hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar dilediği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.