Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'a Abdullah Gül soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı soruldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdoğan'a Abdullah Gül soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı soruldu.

Erdoğan kendisiyle geçen hafta görüştüklerini babasının rahatsızlığı için aradığını ancak siyasete geri dönme isteğinin Gül'ün takdirinde olduğunu söyledi.

 

 

Erdoğan "Adaylık konusu Abdullah Bey'in takdiridir. Politik, siyasi kararlar tabii ki Abdullah Bey'indir. Bana göre, böyle bir şey için vereceği karar güzel de olur, hayırlı da olur" dedi.

 

Erdoğan Hakan Fidan'la ilgili sorulara ise yanıt vermek istemedi.

 

KONYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞMESİ

 

"Konuyla ilgili olarak buradaki hata nedir, ne değildir bunların hepsinin incelemesini yapacaklar. Bütün bunların değerlendirmesini yaptıktan sonra işin nihai kararı verilecektir. Şu anda bu tür uçaklardan elimizde 47 tane var, çalışmadan sonra nihai karar verilecektir."

 

"DOLARIN YÜKSELİŞİNDE FAİZ LOBİSİNİN ÇALIŞMASI VAR"

 

Dolardaki yükselişi yorumlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda dolar, Euro, faizi etraflıca ele alınca, burada faiz lobisinin malum çalışması var. Faiz lobisi veya dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler." dedi.

 

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan doların yükselişiyle ilgili konuştu. Erdoğan şunları söyledi: “Şu anda dolar, Euro, faizi etraflıca ele alınca, burada faiz lobisinin malum çalışması var.

 

Son gelişmeler parite konusudur. Şu anda faiz lobisi veya dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler. MB Başkanı ve Başbakan Yardımcısı’nın talepleri var, ABD dönüşü kendileriyle konuşacağız. Belirlenmiş tarih yok, ABD dönüşü gelecekle ilgili neler yapabiliriz oturup, konuşacağız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.