Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'ı kızdırdı!

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Şeref Malkoç’un FOX TV canlı yayınında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin pazar günkü mitinge katılma kararını değerlendirirken, “Bu tabii Devlet Bahçeli için de bir imkândır. Ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek” sözleri sosyal medyayı karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdoğan'ı kızdırdı!
Şeref Malkoç, tepkilerin ardından özür diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Malkoç'un sözlerini çirkin bulduğunu, bundan dolayı özür dilemesini istediğini söyledi.

Malkoç’un bu sözlerinin ardından Twitter’da “haddinibilşerefmalkoç” hashtagları açıldı. MHP’lilerin yoğun tepkisi üzerine Malkoç, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Bahçeli ve tüm MHP camiasından özür diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da TRT'de katıldığı programda, Malkoç’un açıklamasını çok çirkin bulduğunu belirterek, “Özür dilemesini istedim” dedi.

ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİM

Baş danışmanlarından birinin televizyon programındaki ifadelerini çok çirkin bulduğunu, bundan dolayı da baş danışmanından açıklama yaparak özür dilemesini istediğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

BÖYLE BİR ŞEYE HAKKINIZ YOK

"Böyle bir şeye hakkınız yok ve bir siyasetçi de değilsiniz. Şu anda burada bir yerde Cumhurbaşkanının danışmanı olarak bir memur hüviyetindesiniz. Sağolsun o da bir metin içine alarak özür dilemiş, gerek Sayın Bahçeli'den gerekse MHP camiasından. Bunlara tabii çok dikkat etmemiz lazım çünkü biz burada bir birlik ruhu arıyorsak, bir kardeşlik ruhu arıyorsak, bu ruh, Çanakkale ruhu neyse, şimdi 'Yeniden tarih yazacağız' dedik ya, bu da bir 15 Temmuz ruhu olarak yansıyacak."

Boğaziçi Köprüsü'nün ismini 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Kızılay Meydanı'nın ismini ise 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı olarak değiştirdiklerini anımsatan Erdoğan, "Bütün bunlarla bir mesaj veriyoruz. Nedirbu? Bu tam manasıyla güçlendirilmiş bir demokrasi, bu budur ve bunu bizim birdefa geliştirmemiz lazım." dedi.

MALKOÇ BU SÖZLERLE ÖZÜR DİLEDİ



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.