Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan, HÜDAPAR heyetiyle görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi’nin (HÜDAPAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyeti AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti. Saat 14.30’da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Yapıcıoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi’nin (HÜDAPAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyeti AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti. Saat 14.30’da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.

Yapıcıoğlu, görüşme çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Yapıcıoğlu, “Malumunuz yeni kurulmuş bir siyasi partiyiz. Hem bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaret çerçevesinde ayrıca çözüm süreci ile ilgili görüşlerimizi talep ve önerimizi Sayın Başbakan’a birinci elden ulaştırma imkanı bulduk.” dedi.

Öte yandan HÜDAPAR heyeti parti binasından çıktığı sırada Erdoğan'ın, Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari'yi kabulüne eşlik etmek için partiye gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile karşılaştı. Davutoğlu, ayaküstü heyettekilerle tokalaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.